Ζωντανές μεταδόσεις-Οπτικουαστικές καλύψεις

Το Λάμψη Tv παρέχει πλήρεις υπηρεσίες ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης κάθε είδους εκδήλωσης μέσω του τηλεοπτικού διαδικτυακού σταθμού Λάμψη Tv ή στην δική σας ιστοσελίδα! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μας αναθέσετε να μεταδώσουμε ζωντανά στο διαδίκτυο την εκδήλωσή σας, προβάλλοντας την στον διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό Λάμψη Tv ή στην δική σας ιστοσελίδα! Η μετάδοση γίνεται μέσω πλήρους εξοπλισμένου τηλεοπτικού βαν, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και όχι μόνο...

Πως θα σας φαινόνταν να μεταδίδαμε ζωντανά τον γάμο σας και να τον έβλεπαν συγγενείς σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, οι οποίοι ήταν αδύνατο να παρερευθούν κοντά σας στο σημαντικό αυτό γεγονός.....

Η ομάδα του προσωπικού μας χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία, 2k 4k ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα της εργασίας μας, στην εικονοληψία της κάθε παραγωγής. Έτσι μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι θα πάρετε το καλύτερο οπτικοακουστικό αρχείο των εκδηλώσεων σας.

Όlες οι εκδηλώσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη μπορούν καλυφθούν από 1 έως και 8 κάμερες (8κάμερο) κινητές, σταθερές, εναέριες + 1 ως 2 Γερανούς 3-8 μέτρων + 1 έως 3 steadicam.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και να συζητήσουμε μαζί σας ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς, επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από τις προτάσεις μας και τις τιμές μας! Σας περιμένουμε για μια άμμεση συνομιλία!
 
1. Αθλητικές εκδηλώσεις: Όλα τα σπορ
2. Κοινωνικές εκδηλώσεις: Γάμοι-Βαπτίσεις Αρραβώνες, γεννέθλια, παδικά πάρτυ κλπ
3. Μουσικές εκδηλώσεις: Συναυλίες, Μουσικά φέστιβαλ, events παντός φύσεως
4 Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις: Θεατρικές παραστάσεις κλπ
5. Εταιρικές εκδηλώσεις: Συνέδρια, εκθέσεις κλπ
6. Εκκλησιαστκές εκδηλώσεις: Παντός φύσεως εορτασμούς
7. Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις: Σχολικές γιορτές, αποφοιτήσεις κλπ
 
Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να μας τις στείλετε στη Σελίδα επικοινωνίας μας.
 

    

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας: